Dine kontaktpersoner.

For å gi deg best mulig hjelp med din hyttedrøm, har vi delt Norge inn i soner.
Hver selger har sitt distrikt og når du skal velge kontaktperson hos oss, er det byggestedet som avgjør hvilken selger du kontakter. 
For tekniske spørsmål kan du kontakte en av våre tekniske tegnere.

 

Hytteselgere

    

  

   

 

 Teknisk avdeling

   

 

________________________________________________________

 

 

Bedriften

Bernhard Olsen AS er lokalisert i Håndverksgt 7 på Grubhei ved Mo i Rana.  Mer enn 40 års erfaring og produktutvikling har gitt Ranahytta en solid posisjon i markedet og en kvalitet som gjør oss til et foretrukket valg. Med sitt utspring i en tradisjonsrik byggmesterbedrift med hovedfokus på hytter og hus har firmaet en moderne fabrikk som produserer mange typer bygningskomponenter. I dag sysselsetter Bernhard Olsen AS vel 44 ansatte som tilsammen omsetter for over 100 millioner årlig fordelt på hytter og hus. Vi leverer hytter til hele landet fra Agder i sør til Finnmark i nord og til en rekke hyttefelt i Sverige.

Bernhard Olsen AS i Mo i Rana har vært og er opptatt av å produsere hytter tilpasset vårt klima og til folk som setter pris på funksjonalitet, enkelhet og tradisjon.
I over 40 år har vi lykkes i akkurat dette. Vi har gitt livsnytere et sted for den mest verdifulle tid.

Kontaktinformasjon:
Bernhard Olsen AS, Pb 608, 8607 Mo i Rana. Tlf 75 12 88 44 - post(at)ranahytta.no

Oversikt over distriktskontorene med telefonnummer finner du i "kontakt oss"- feltet under hovedbildet på forsiden.

 

 

 

Vår visjon er hytter av høy kvalitet

I tillegg til vår visjon om høy kvalitet, har vi fokus på å levere moderne hytter i standard-, fjell- eller panorana-stil. Dette gir store valgmuligheter enten du vil ha en tradisjonsrik hytte med utsmykninger, søyler, sprosser og alt som følger med, eller ei hytte med en luftig og åpen løsning med store vindusflater og rene linjer. Hyttene leveres i 60 eller 120 cm element system. Den lave vekta på elementene gjør det greit å håndtere disse for to personer. Alle elementer er godt merket i forhold til tegninger og gjør monteringen enklere for selvbyggeren. Med en fagmann på tomten vil du kunne ha tett bygg på 5-10 dager.

 

 

Produksjon

Gjennom en sentral produksjonsenhet kvalitetssikrer vi vårt byggesystem. All informasjon, dine ønsker, din byggesak og dine produksjonsforberedelser, sikres i vårt system og blir behandlet av våre fagfolk slik at hele byggeprosessen forløper problemfritt. Vi benytter moderne tegneverktøy og materialberegningsystemer som hjelpemiddel. Dette gjør oss i stand til hurtig å gjøre endringer etter dine ønsker samtidig som produktet kvalitetssikres.

I alle ledd, fra salg, arkitekttjeneste, forberedelse for produksjon til pakking vil du finne erfarne fagfolk. Dette er erfaring som gjør at vi blir foretrukket av kvalitetsbevisste kunder. Vi sørger også for at våre trailere, spesielt beregnet for denne type transport, leverer byggesettet så trygt som mulig til din tomt. Kort byggetid og lettbygde hytter gjør veien kort fra planleggingen til at du sitter og koser deg i drømmehytta.

Kundeopplevelse

Vi har som målsetting at du skal være godt ivaretatt med god oppfølging, oversiktlig tidsplan, håndterbare elementer, gode monteringsbeskrivelser og sist men ikke minst motta et kvalitetsprodukt som vil gi deg mange fine stunder i mange år.

Levering

Med gode transportavtaler og dyktige samarbeidspartnere leverer Ranahytta til alle deler av landet til avtalt tid. Det pakkes og klargjøres også for eventuell videre transport med helikopter eller båt.