GAMFOSSEN ØST I JUNKERDALEN
Hyttetomter i ett av Nordlands fineste fjellområder. En perle for frilustsinteressserte! I samarbeid med entreprenør på grunnarbeid og fundament, leverer vi i Ranahytta hyttemodeller tilpasset reguleringsplanen for feltet. Du velger selv om du ønsker å bygge selv, ferdig oppsatt råbygg eller ferdig innflytningsklar hytte. Kontakt en av våre selgere som vil presentere flere flotte hyttemodeller som vil passe godt inn i feltet.

Se fullstendig prospekt HER.

Annonse på finn.no ser du HER

Hyttemodeller som er tilpasset hyttefeltet. F.v. Herøy, Panorana 15, Panorana 3 og Leka

ØSEFJELLET HYTTEGREND
Ski, jakt, fiske, caiting, padling, alpint, klatring. Under Øsefjellet mangler du ikke muligheter. Her kan du realisere hyttedrømmen.

Ei godt etablert hyttegrend under Øsefjellet, omgitt av vakre fjorder og fjell, byr på et populært utfartsted i naturskjønne omgivelser, for friluftsinteresserte i Troms og nordlige Nordland.

Ranahytta tilbyr nøkkelferdige hytter på selveiende tomter, perfekt tilpasset reguleringsbestemmelsene for området. Med Ranahytta sikrer du deg et komfortabelt hytteliv for deg og din familie.

Klikk på linken nedenfor og se eksempler på hyttemodeller som passer godt i feltet.

Les mer HER

HAMN I SENJA
Hyttetomter med suveren beliggenhet på yttersia av Norges mest fascinerende øy, Senja, finner du et naturlandskap du ikke har sett maken til og et kystmiljø du vil lengte tilbake til—igjen og igjen.

Les mer HER

LYGNALIA HYTTEFELT – HYTTEDRØMMEN KUN 1 TIME FRA OSLO
Lygna ligger 620 m.o.h. i Gran kommmune og, har flotte forhold for langrenn, skiturer, sykkelturer, bærplukking, fiske m.v. Lygna-området med alle sine aktiviteter og fasiliteter er et yndet utfartsted/reisemål sommer og vinter.

Les mer om hyttefeltet HER.

BRØNNØYSUND PÅ HELGELAND
Hyttetomt i «Verdens vakreste skjærgård». Stortorgnes Fritidsboliger ligger rett i Helgelandsleia utenfor Brønnøysund, omkranset av hav på begge sider. Dette er et eldorado for båtfolket. Området er regulert for 36 tomter.

Du kan lese mer om feltet HER.

ALSTAHAUG PÅ HELGELAND
Usjenert og solrikt i Tømmervika, like sør for og ved foten av den kjente fjellrekka De Syv Søstre. Tømmervika Panorama tilbyr en rekke tomtealternativer, fra helt i sjøkanten til frittliggende tomter i området.

Les mer om hyttefeltet her.