Project Description

BRA 69,0 m2  –  3 soverom

ALVDAL

Alvdal er en hytte som vil glede mange som ønsker seg ei hytte hvor mye fokus er lagt til loftet. Hyttemodellen Alvdal har takstoler, noe som åpner for en spennende arkløsning. Arken gir plass til ei koselig loftsstue med fantastisk utsikt gjennom de store vinduene. Dette er ei hytte som gir god fleksibilitet og gode muligheter for tilpasning av planløsning.

Arealet er utnyttet svært effektivt og i tillegg til de 3 soverommene nede, har 2. etasje plass til soverom i hver ende av hytta i tillegg til loftsstua.

Alvdal har tilpasset mønehøyde på 5,1 m og kommer godt innenfor reguleringsbestemmelsene til flere hyttefelt.

HER FÅR DU SVÆRT MYE HYTTE FOR PENGENE!

TEKNISKE MÅL
BRA: 69,0 m2
BYA: 82,5 m2
Grunnflate: 76,9 m2
Hemsareal: 44,2 m2
Terrasse: 17,9 m2
Lengde: 11,8 m
Bredde: 7,0 m
Mønehøyde: 5,0 m
Ant. soverom: 3 stk
Bad: 1 stk
PLANTEGNING – TEKNISK INFO

RÅBYGG

Byggesett
råbygg

559 553,-

Råbygg
inkl montering

845 553

EKSTERIØR
Terrasse kr 10 920,-
Bjelkelag På forespørsel
RÅBYGG
Utvendig leveranse for støpt plate. Dette utgjør veggelement med ferdig innsatte vindu og dører, takkonstruksjon med limtredragere og taksperrer/takstoler, taktekke bestående av underlagspapp og takshingel, samt komplett stålpipe. Andre taktekker, f.eks torv, stål-/tretak kan leveres på forespørsel. Terrasse og innvendige materialer er ikke inkludert.
Komplett leveransebeskrivelse.

MONTERING
Montert råbygg utgjør utvendig tett bygg, inkl. takrennedeler og underbeslag til pipeferdig montert. Montering forutsetter ferdig støpt betongplate. Pipe og ildsted monteres av kunde. Lokale avvik på monteringspris vil forekomme.
Komplett monteringsbeskrivelse

ELEKTROKLAR

Byggesett
komplett

784 870

Montert
elektroklar

1 274 486

INTERIØRPAKKER
A Standard Inkludert
B Hvit kr 55 704,-
C Beiset kr 66 845-
D Beiset Pluss På forespørsel
EKSTERIØR
Terrasse kr 10 920,-
Bjelkelag På forespørsel
BYGGESETT KOMPLETT
Utvendige og innvendig leveranse for støpt plate. I tillegg til byggesett råbygg er også innvendige materialer inkludert i henhold til vår standard leveransebeskrivelse. Terrasse, kjøkken- og baderomsinnredning, gulv i hovedplan og ildsted er ikke inkludert i standard leveranse.
Komplett leveransebeskrivelse.

MONTERT ELEKTROKLAR
Ved elektroklar hytte leveres byggesettet ferdig montert utvendig. Innvendig er hyttas tak og yttervegger isolert. Reisverk for innvendige vegger er satt opp og bjelkelag for hems er montert. Hytta er klar for montering av skjult anlegg for rørlegger og elektriker.

Hytter over 70 m2 er i tillegg plastet og innlektet. Pipe og ildsted monteres av kunde. Lokale avvik på monteringspris vil forekomme.
Komplett monteringsbeskrivelse

NØKKELFERDIG

Innflyttingsklar
hytte

1 850 337

INTERIØRPAKKER
A Standard Inkludert
B Hvit kr 55 704,-
C Beiset kr 66 845-
D Beiset Pluss På forespørsel
EKSTERIØR
Terrasse kr 10 920,-
Bjelkelag På forespørsel
ESTIMERT PRIS NØKKELFERDIG
Pris er fra ferdig fundament, klargjort av kunde. Hytta leveres ferdig inkl. rør og elektro, peisovn med stålpipe, parkettgulv i hovedplan, parkett i gang med gulvvarme, flislagt gulv med varme på bad, baderomsinnredning og kjøkkeninnredning. Hjelp til byggesøknad og ferdigattest er inkludert. Utvendig trapper, terrasse og hvitevarer er ikke inkludert, men kan leveres og monteres på forespørsel.
Komplett leveransebeskrivelse.

MONTERING
Montasjepris er beregnet som montering av standard byggesett og vil variere noe avhengig av valg av innredning, tilleggsleveranse eller andre spesialløsninger.
Ta kontakt for nøyaktig monteringspris. Lokale avvik vil forekomme.
Komplett monteringsbeskrivelse

Les mer

Eksteriør

Hvilke estetisk uttrykk du ønsker på hyttens utside bestemmes av hvilke valg som blir gjort på eksteriør. Valg av farger som brukes, beis eller maling, vindusstørrelser, sprosseinndeling, og hvordan omramming som brukes. Mulighetene er mange og valget er ditt.
Les mer
Les mer

Interiør

For interiør er valgmulighetene større enn noen gang. Om målet er en unik stil ut fra egne ideer, eller finjustering av noe du har sett. Her har vi satt sammen 4 forskjellige innredningspakker, slik at du skal kunne få ett enklere utgangspunkt for å skape ditt perfekte sted.
Les mer

…..Andre har også sett på disse hyttene

Dine data er trygge hos Ranahytta. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Jeg forstår