Project Description

BRA 38,4 m2  –  2 soverom

BOGØY

Praktisk hyttemodell med kompakt planløsning.
Åpent opp til tak i stua og det sammen med de store vinduene sørger for at du har maksimal utsikt.

TEKNISKE MÅL
BRA: 38,4 m2
BYA: 46,2 m2
Grunnflate: 42,5 m2
Hemsareal: 23,8 m2
Terrasse: 10,8 m2
Lengde: 8,2 m
Bredde: 5,2 m
Mønehøyde: 4,4 m
Ant. soverom: 2 stk
Bad: 1 stk
Last ned PDF plantegning

RÅBYGG

Byggesett
råbygg

kr 402 600,-

Råbygg
inkl montering

kr 576 600,-

EKSTERIØR
Terrasse kr 6 405,-
Bjelkelag
RÅBYGG
Utvendig leveranse for støpt plate. Dette utgjør veggelement med ferdig innsatte vindu og dører, takkonstruksjon med limtredragere og taksperrer/takstoler, taktekke bestående av underlagspapp og takshingel, samt komplett stålpipe. Andre taktekker, f.eks torv, stål-/tretak kan leveres på forespørsel. Terrasse og innvendige materialer er ikke inkludert. Montert råbygg utgjør utvendig tett bygg, inkl. takrennedeler og underbeslag til pipeferdig montert. Montering forutsetter ferdig støpt betongplate. Pipe og ildsted monteres av kunde. Lokale avvik på monteringspris vil forekomme.

Komplett leveransebeskrivelse.

ELEKTROKLAR

Byggesett
komplett

kr 564 188,-

Montert
elektroklar

kr 783 512,-

INTERIØRPAKKER
A Inkludert
B Hvit kr 39 482,-
C Seterbrun kr 47 379,-
C Pluss
EKSTERIØR
Terrasse kr 6 405,-
Bjelkelag
BYGGESETT KOMPLETT
Utvendige og innvendig leveranse for støpt plate. I tillegg til byggesett råbygg er også innvendige materialer inkludert i henhold til vår standard leveransebeskrivelse. Terrasse, kjøkken- og baderomsinnredning, gulv i hovedplan og ildsted er ikke inkludert i standard leveranse.

MONTERT ELEKTROKLAR
Ved elektroklar hytte leveres byggesettet ferdig montert utvendig. Innvendig er hyttas tak og yttervegger isolert. Reisverk for innvendige vegger er satt opp og bjelkelag for hems er montert. Hytta er klar for montering av skjult anlegg for rørlegger og elektriker.

Hytter over 70 m2 er i tillegg plastet og innlektet. Pipe og ildsted monteres av kunde. Lokale avvik på monteringspris vil forekomme.

Komplett leveransebeskrivelse.

NØKKELFERDIG

Innflyttingsklar
hytte

kr 1 204 150,-

INTERIØRPAKKER
A Inkludert
B Hvit kr 39 482,-
C Seterbrun kr 47 379,-
C Pluss
EKSTERIØR
Terrasse kr 6 405,-
Bjelkelag
BUDSJETTPRIS NØKKELFERDIG
Pris er fra ferdig fundament, klargjort av kunde. Hytta leveres ferdig inkl. rør og elektro, peisovn med stålpipe, parkettgulv i hovedplan, parkett i gang med gulvvarme, flislagt gulv med varme på bad, baderomsinnredning og kjøkkeninnredning. Hjelp til byggesøknad og ferdigattest er inkludert. Utvendig trapper, terrasse og hvitevarer er ikke inkludert, men kan leveres og monteres på forespørsel.

Montasjepris er beregnet som montering av standard byggesett og vil variere noe avhengig av valg av innredning, tilleggsleveranse eller andre spesialløsninger.
Ta kontakt for nøyaktig monteringspris. Lokale avvik vil forekomme.

Komplett leveransebeskrivelse.

Les mer

Eksteriør

Hvilke estetisk uttrykk du ønsker på hyttens utside bestemmes av hvilke valg som blir gjort på eksteriør. Valg av farger som brukes, beis eller maling, vindusstørrelser, sprosseinndeling, og hvordan omramming som brukes. Mulighetene er mange og valget er ditt.
Les mer
Les mer

Interiør

For interiør er valgmulighetene større enn noen gang. Om målet er en unik stil ut fra egne ideer, eller finjustering av noe du har sett. Her har vi satt sammen 4 forskjellige innredningspakker, slik at du skal kunne få ett enklere utgangspunkt for å skape ditt perfekte sted.
Les mer

…..Andre har også sett på disse hyttene

Dine data er trygge hos Ranahytta. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Jeg forstår