Project Description

BRA 75,1 m2  –  3 soverom

HERØY

Her er veggen i fronten er trukket inn, noe som gir hytta to overbygde uteplasser.

Nyt morgenkaffen i en sen kveldstund utendørs selv om været ikke er perfekt, de lune krokene skjermer for vær og vind.

Med denne konstruksjonen får du også utsikt i alle retninger og det gir hytta god romfølelse. Kjøkkenplassen er godt adskilt fra stuedelen og med den store åpningen mellom kjøkken og stue får spiseplassen godt med areal.

I tillegg til de to soverommene har hytta en romslig hems med ekstra soveplasser. Bak de store hemsvinduene har vi plassert ei koselig loftstue. Her kan du koble helt av og nyte en fantastisk utsikt.

Ønsker du en annen løsning, tegner vi om hytta og tilpasser den til dine ønsker – helt uten ekstra kostnader!

TEKNISKE MÅL
BRA: 75,1 m2
BYA: 94,0 m2
Grunnflate: 84,0 m2
Hemsareal: 35,3 m2
Terrasse: 28,9 m2
Lengde: 8,2 m
Bredde: 10,2 m
Mønehøyde: 4,9 m
Ant. soverom: 3 stk
Bad: 1 stk
Last ned PDF plantegning

RÅBYGG

Byggesett
råbygg

627 071,-

Råbygg
inkl montering

899 071,-

EKSTERIØR
Terrasse kr 29 212,-
Bjelkelag På forespørsel
RÅBYGG
Utvendig leveranse for støpt plate. Dette utgjør veggelement med ferdig innsatte vindu og dører, takkonstruksjon med limtredragere og taksperrer/takstoler, taktekke bestående av underlagspapp og takshingel, samt komplett stålpipe. Andre taktekker, f.eks torv, stål-/tretak kan leveres på forespørsel. Terrasse og innvendige materialer er ikke inkludert.
Komplett leveransebeskrivelse.

MONTERING
Montert råbygg utgjør utvendig tett bygg, inkl. takrennedeler og underbeslag til pipeferdig montert. Montering forutsetter ferdig støpt betongplate. Pipe og ildsted monteres av kunde. Lokale avvik på monteringspris vil forekomme.
Komplett monteringsbeskrivelse

ELEKTROKLAR

Byggesett
komplett

883 693,-

Montert
elektroklar

1 420 613,-

INTERIØRPAKKER
A Standard Inkludert
B Hvit kr 52 300,-
C Seterbrun kr 62 759,-
D Seterbrun Pluss På forespørsel
EKSTERIØR
Terrasse kr 29 212,-
Bjelkelag På forespørsel
BYGGESETT KOMPLETT
Utvendige og innvendig leveranse for støpt plate. I tillegg til byggesett råbygg er også innvendige materialer inkludert i henhold til vår standard leveransebeskrivelse. Terrasse, kjøkken- og baderomsinnredning, gulv i hovedplan og ildsted er ikke inkludert i standard leveranse.
Komplett leveransebeskrivelse.

MONTERT ELEKTROKLAR
Ved elektroklar hytte leveres byggesettet ferdig montert utvendig. Innvendig er hyttas tak og yttervegger isolert. Reisverk for innvendige vegger er satt opp og bjelkelag for hems er montert. Hytta er klar for montering av skjult anlegg for rørlegger og elektriker.

Hytter over 70 m2 er i tillegg plastet og innlektet. Pipe og ildsted monteres av kunde. Lokale avvik på monteringspris vil forekomme.
Komplett monteringsbeskrivelse

NØKKELFERDIG

Innflyttingsklar
hytte

2 023 613,-

INTERIØRPAKKER
A Standard Inkludert
B Hvit kr 52 300,-
C Seterbrun kr 62 759,-
D Seterbrun Pluss På forespørsel
EKSTERIØR
Terrasse kr 29 212,-
Bjelkelag På forespørsel
ESTIMERT PRIS NØKKELFERDIG
Pris er fra ferdig fundament, klargjort av kunde. Hytta leveres ferdig inkl. rør og elektro, peisovn med stålpipe, parkettgulv i hovedplan, parkett i gang med gulvvarme, flislagt gulv med varme på bad, baderomsinnredning og kjøkkeninnredning. Hjelp til byggesøknad og ferdigattest er inkludert. Utvendig trapper, terrasse og hvitevarer er ikke inkludert, men kan leveres og monteres på forespørsel.
Komplett leveransebeskrivelse.

MONTERING
Montasjepris er beregnet som montering av standard byggesett og vil variere noe avhengig av valg av innredning, tilleggsleveranse eller andre spesialløsninger.
Ta kontakt for nøyaktig monteringspris. Lokale avvik vil forekomme.
Komplett monteringsbeskrivelse

Les mer

Eksteriør

Hvilke estetisk uttrykk du ønsker på hyttens utside bestemmes av hvilke valg som blir gjort på eksteriør. Valg av farger som brukes, beis eller maling, vindusstørrelser, sprosseinndeling, og hvordan omramming som brukes. Mulighetene er mange og valget er ditt.
Les mer
Les mer

Interiør

For interiør er valgmulighetene større enn noen gang. Om målet er en unik stil ut fra egne ideer, eller finjustering av noe du har sett. Her har vi satt sammen 4 forskjellige innredningspakker, slik at du skal kunne få ett enklere utgangspunkt for å skape ditt perfekte sted.
Les mer

…..Andre har også sett på disse hyttene

Dine data er trygge hos Ranahytta. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Jeg forstår