Project Description

BRA 62,4 m2  –  1 soverom

LYNGØR

I denne svært praktiske hyttemodellen frigir de store hemsrommene mye areal i hovedetasjen. Her har stue, kjøkken og spiseplass fått en sentral rolle. Romslig bad og stort soverom på hovedplanet gir hytta ekstra komfort. Arken har vi gitt store vinduer for å gi skikkelig god utsikt fra en koselig loftsstue.
Lyngør er rett og slett en svært praktisk hytte for store og små familier.

TEKNISKE MÅL
BRA: 60,9 m2
BYA: 70,5 m2
Grunnflate: 65,7 m2
Hemsareal: 36,5 m2
Terrasse: 57,1 m2
Lengde:  9,4 m
Bredde:  7,0 m
Mønehøyde: 5,1 m
Ant. soverom: 1 stk
Bad: 1 stk
Last ned PDF plantegning

RÅBYGG

Byggesett
råbygg

kr 513 000,-

Råbygg
inkl montering

kr 735 000,-

EKSTERIØR
Terrasse kr 24 806,-
Bjelkelag På forespørsel
RÅBYGG
Utvendig leveranse for støpt plate. Dette utgjør veggelement med ferdig innsatte vindu og dører, takkonstruksjon med limtredragere og taksperrer/takstoler, taktekke bestående av underlagspapp og takshingel, samt komplett stålpipe. Andre taktekker, f.eks torv, stål-/tretak kan leveres på forespørsel. Terrasse og innvendige materialer er ikke inkludert. Montert råbygg utgjør utvendig tett bygg, inkl. takrennedeler og underbeslag til pipeferdig montert. Montering forutsetter ferdig støpt betongplate. Pipe og ildsted monteres av kunde.

Komplett leveransebeskrivelse.

ELEKTROKLAR

Byggesett
komplett

kr 718 898,-

Montert
elektroklar

kr 1 055 498,-

INTERIØRPAKKER
A Inkludert
B Hvit kr 47 894,-
C Beiset kr 57 473,-
D Beiset Pluss På forespørsel
EKSTERIØR
Terrasse kr 24 806,-
Bjelkelag På forespørsel
BYGGESETT KOMPLETT
Utvendige og innvendig leveranse for støpt plate. I tillegg til byggesett råbygg er også innvendige materialer inkludert i henhold til vår standard leveransebeskrivelse. Terrasse, kjøkken- og baderomsinnredning, gulv i hovedplan og ildsted er ikke inkludert i standard leveranse.

MONTERT ELEKTROKLAR
Ved elektroklar hytte leveres byggesettet ferdig montert utvendig. Innvendig er hyttas tak og yttervegger isolert. Reisverk for innvendige vegger er satt opp og bjelkelag for hems er montert. Hytta er klar for montering av skjult anlegg for rørlegger og elektriker.

Hytter over 70 m2 er i tillegg plastet og innlektet. Pipe og ildsted monteres av kunde. Lokale avvik på monteringspris vil forekomme.

Komplett leveransebeskrivelse.

NØKKELFERDIG

Innflyttingsklar
hytte

kr 1 589 886,-

INTERIØRPAKKER
A Inkludert
B Hvit kr 47 894,-
C Beiset kr 57 473,-
C Beiset Pluss På forespørsel
EKSTERIØR
Terrasse kr 24 806,-
Bjelkelag  På forespørsel
BUDSJETTPRIS NØKKELFERDIG
Pris er fra ferdig fundament, klargjort av kunde. Hytta leveres ferdig inkl. rør og elektro, peisovn med stålpipe, parkettgulv i hovedplan, parkett i gang med gulvvarme, flislagt gulv med varme på bad, baderomsinnredning og kjøkkeninnredning. Hjelp til byggesøknad og ferdigattest er inkludert. Utvendig trapper, terrasse og hvitevarer er ikke inkludert, men kan leveres og monteres på forespørsel.

Montasjepris er beregnet som montering av standard byggesett og vil variere noe avhengig av valg av innredning, tilleggsleveranse eller andre spesialløsninger.
Ta kontakt for nøyaktig monteringspris. Lokale avvik vil forekomme.

Komplett leveransebeskrivelse.

…..Andre har også sett på disse hyttene

Dine data er trygge hos Ranahytta. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Jeg forstår