window.dataLayer = window.dataLayer || [];   function gtag(){dataLayer.push(arguments);}   gtag('js', new Date());   gtag('config', 'UA-126705437-1');

Project Description

PLANTEGNING – TEKNISK INFO

NIDAROS

Dette er et bygg med spennende eksteriørløsninger og god utnyttelse av interiøret. Gode utvendige svalganger skjermer dører og gir hytta et særegent utseende. Egen inngang til utvendig bod er praktisk.

Tre soverom og godt med plass i stue og kjøkken gjør Nidaros til en god modell for de fleste. Det er også et pluss at møneretningen som ligger på tvers av utsikten og byggets bredde gjør hytta lett å plassere på skrånende tomt.

TEKNISKE MÅL
BRA: 68,3 m2
BYA: 88,8 m2
Grunnflate: 76,3 m2
Hemsareal: 30,0 m2
Terrasse: 15,8 m2
Lengde: 13,6 m
Bredde: 6,4 m
Mønehøyde: 4,3 m
Ant. soverom: 3 stk
Bad: 1 stk

RÅBYGG

Byggesett
råbygg

518 100,-

Råbygg
inkl montering

801 100,-

EKSTERIØR
Terrasse kr 11 275,-
Bjelkelag
RÅBYGG
Utvendig leveranse for støpt plate. Dette utgjør veggelement med ferdig innsatte vindu og dører, takkonstruksjon med limtredragere og taksperrer/takstoler, taktekke bestående av underlagspapp og takshingel, samt komplett stålpipe. Andre taktekker, f.eks torv, stål-/tretak kan leveres på forespørsel. Terrasse og innvendige materialer er ikke inkludert. Montert råbygg utgjør utvendig tett bygg, inkl. takrennedeler og underbeslag til pipeferdig montert. Montering forutsetter ferdig støpt betongplate. Pipe og ildsted monteres av kunde. Lokale avvik på monteringspris vil forekomme.

Komplett leveransebeskrivelse.

ELEKTROKLAR

Byggesett
komplett

722 400,-

Montert
elektroklar

1 196 500,-

INTERIØRPAKKER
A Inkludert
B Hvit kr 50 170,-
C Seterbrun kr 57 696,-
C Pluss
EKSTERIØR
Terrasse kr 11 275,-
Bjelkelag
BYGGESETT KOMPLETT
Utvendige og innvendig leveranse for støpt plate. I tillegg til byggesett råbygg er også innvendige materialer inkludert i henhold til vår standard leveransebeskrivelse. Terrasse, kjøkken- og baderomsinnredning, gulv i hovedplan og ildsted er ikke inkludert i standard leveranse.

MONTERT ELEKTROKLAR
Ved elektroklar hytte leveres byggesettet ferdig montert utvendig. Innvendig er hyttas tak og yttervegger isolert. Reisverk for innvendige vegger er satt opp og bjelkelag for hems er montert. Hytta er klar for montering av skjult anlegg for rørlegger og elektriker.

Hytter over 70 m2 er i tillegg plastet og innlektet. Pipe og ildsted monteres av kunde. Lokale avvik på monteringspris vil forekomme.

Komplett leveransebeskrivelse.

NØKKELFERDIG

Innflyttingsklar
hytte

1 698 300,-

INTERIØRPAKKER
A Inkludert
B Hvit kr 50 170,-
C Seterbrun kr 57 696,-
C Pluss
EKSTERIØR
Terrasse kr 11 275,-
Bjelkelag
BUDSJETTPRIS NØKKELFERDIG
Pris er fra ferdig fundament, klargjort av kunde. Hytta leveres ferdig inkl. rør og elektro, peisovn med stålpipe, parkettgulv i hovedplan, parkett i gang med gulvvarme, flislagt gulv med varme på bad, baderomsinnredning og kjøkkeninnredning. Hjelp til byggesøknad og ferdigattest er inkludert. Utvendig trapper, terrasse og hvitevarer er ikke inkludert, men kan leveres og monteres på forespørsel.

Montasjepris er beregnet som montering av standard byggesett og vil variere noe avhengig av valg av innredning, tilleggsleveranse eller andre spesialløsninger.
Ta kontakt for nøyaktig monteringspris. Lokale avvik vil forekomme.

Komplett leveransebeskrivelse.

Les mer

Eksteriør

Hvilke estetisk uttrykk du ønsker på hyttens utside bestemmes av hvilke valg som blir gjort på eksteriør. Valg av farger som brukes, beis eller maling, vindusstørrelser, sprosseinndeling, og hvordan omramming som brukes. Mulighetene er mange og valget er ditt.
Les mer
Les mer

Interiør

For interiør er valgmulighetene større enn noen gang. Om målet er en unik stil ut fra egne ideer, eller finjustering av noe du har sett. Her har vi satt sammen 4 forskjellige innredningspakker, slik at du skal kunne få ett enklere utgangspunkt for å skape ditt perfekte sted.
Les mer

…..Andre har også sett på disse hyttene

Dine data er trygge hos Ranahytta. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Jeg forstår