window.dataLayer = window.dataLayer || [];   function gtag(){dataLayer.push(arguments);}   gtag('js', new Date());   gtag('config', 'UA-126705437-1');

Project Description

PLANTEGNING – TEKNISK INFO

PANORANA 17

Hytta med den geniale sovehemsen! For å få mest mulig ut av det verdifulle tilleggsarealet på hemsen senkes gulvet over garderobeskapene i etasjen under. Dette bidrar til å skape full ståhøyde på den midterste delen av hemsen og gjør oppgangen til flatsengene lettere. De øvrige rommene i hytta er meget romslige, i tillegg gir de store vindusflatene mye lys.  Det overbygde inngangspartiet gir enkel adkomst ut til uteboden.

TEKNISKE MÅL
BRA: 68,7 m2
BYA: 91,8 m2
Grunnflate: 75,9 m2
Hemsareal: 30,9 m2
Terrasse: 44,8 m2
Lengde: 10,0 m
Bredde: 7,6 m
Mønehøyde: 4,9 m
Ant. soverom: 2 stk
Bad: 1 stk

RÅBYGG

Byggesett
råbygg

567 400,-

Råbygg
inkl montering

821 400,-

EKSTERIØR
Terrasse kr 22 842,-
Bjelkelag På forespørsel
RÅBYGG
Utvendig leveranse for støpt plate. Dette utgjør veggelement med ferdig innsatte vindu og dører, takkonstruksjon med limtredragere og taksperrer/takstoler, taktekke bestående av underlagspapp og takshingel, samt komplett stålpipe. Andre taktekker, f.eks torv, stål-/tretak kan leveres på forespørsel. Terrasse og innvendige materialer er ikke inkludert.
Komplett leveransebeskrivelse.

MONTERING
Montert råbygg utgjør utvendig tett bygg, inkl. takrennedeler og underbeslag til pipeferdig montert. Montering forutsetter ferdig støpt betongplate. Pipe og ildsted monteres av kunde. Lokale avvik på monteringspris vil forekomme.
Komplett monteringsbeskrivelse

ELEKTROKLAR

Byggesett
komplett

791 800,-

Montert
elektroklar

1 244 600,-

INTERIØRPAKKER
A Standard Inkludert
B Hvit kr 52 518,-
C Seterbrun kr 60 396,-
D Seterbrun Pluss På forespørsel
EKSTERIØR
Terrasse kr 22 842,-
Bjelkelag På forespørsel
BYGGESETT KOMPLETT
Utvendige og innvendig leveranse for støpt plate. I tillegg til byggesett råbygg er også innvendige materialer inkludert i henhold til vår standard leveransebeskrivelse. Terrasse, kjøkken- og baderomsinnredning, gulv i hovedplan og ildsted er ikke inkludert i standard leveranse.
Komplett leveransebeskrivelse.

MONTERT ELEKTROKLAR
Ved elektroklar hytte leveres byggesettet ferdig montert utvendig. Innvendig er hyttas tak og yttervegger isolert. Reisverk for innvendige vegger er satt opp og bjelkelag for hems er montert. Hytta er klar for montering av skjult anlegg for rørlegger og elektriker.

Hytter over 70 m2 er i tillegg plastet og innlektet. Pipe og ildsted monteres av kunde. Lokale avvik på monteringspris vil forekomme.
Komplett monteringsbeskrivelse

NØKKELFERDIG

Innflyttingsklar
hytte

1 744 600,-

INTERIØRPAKKER
A Standard Inkludert
B Hvit kr 52 518,-
C Seterbrun kr 60 396,-
D Seterbrun Pluss På forespørsel
EKSTERIØR
Terrasse kr 22 842,-
Bjelkelag På forespørsel
BUDSJETTPRIS NØKKELFERDIG
Pris er fra ferdig fundament, klargjort av kunde. Hytta leveres ferdig inkl. rør og elektro, peisovn med stålpipe, parkettgulv i hovedplan, parkett i gang med gulvvarme, flislagt gulv med varme på bad, baderomsinnredning og kjøkkeninnredning. Hjelp til byggesøknad og ferdigattest er inkludert. Utvendig trapper, terrasse og hvitevarer er ikke inkludert, men kan leveres og monteres på forespørsel.

Montasjepris er beregnet som montering av standard byggesett og vil variere noe avhengig av valg av innredning, tilleggsleveranse eller andre spesialløsninger.
Ta kontakt for nøyaktig monteringspris. Lokale avvik vil forekomme.

Komplett leveransebeskrivelse.

Les mer

Eksteriør

Hvilke estetisk uttrykk du ønsker på hyttens utside bestemmes av hvilke valg som blir gjort på eksteriør. Valg av farger som brukes, beis eller maling, vindusstørrelser, sprosseinndeling, og hvordan omramming som brukes. Mulighetene er mange og valget er ditt.
Les mer
Les mer

Interiør

For interiør er valgmulighetene større enn noen gang. Om målet er en unik stil ut fra egne ideer, eller finjustering av noe du har sett. Her har vi satt sammen 4 forskjellige innredningspakker, slik at du skal kunne få ett enklere utgangspunkt for å skape ditt perfekte sted.
Les mer

…..Andre har også sett på disse hyttene

Dine data er trygge hos Ranahytta. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Jeg forstår