window.dataLayer = window.dataLayer || [];   function gtag(){dataLayer.push(arguments);}   gtag('js', new Date());   gtag('config', 'UA-126705437-1');

Project Description

PLANTEGNING – TEKNISK INFO

PANORANA 10

Ta familien med på den gode hytteopplevelsen. Vårt nye panorana-design på sitt beste. Her får du to etasjer, mye plass og enestående utsikt. Hytta har et interiør som inspirerer til kreative interiørløsninger. Spennende loftsareal gir også mange muligheter for den kreative.

TEKNISKE MÅL
BRA: 99,8 m2
BYA: 94,9 m2
Grunnflate: 83,5 m2
Loftsareal: 41,7 m2
Terrasse: 23,4 m2
Lengde: 12,4 m
Bredde: 7,6 m
Mønehøyde: 5,8 m
Ant. soverom: 3 stk
Bad: 1 stk

RÅBYGG

Byggesett
råbygg

722 200,-

Råbygg
inkl montering

1 060 200,-

EKSTERIØR
Terrasse kr 10 913,-
Bjelkelag
RÅBYGG
Utvendig leveranse for støpt plate. Dette utgjør veggelement med ferdig innsatte vindu og dører, takkonstruksjon med limtredragere og taksperrer/takstoler, taktekke bestående av underlagspapp og takshingel, samt komplett stålpipe. Andre taktekker, f.eks torv, stål-/tretak kan leveres på forespørsel. Terrasse og innvendige materialer er ikke inkludert. Montert råbygg utgjør utvendig tett bygg, inkl. takrennedeler og underbeslag til pipeferdig montert. Montering forutsetter ferdig støpt betongplate. Pipe og ildsted monteres av kunde.

Komplett leveransebeskrivelse.

ELEKTROKLAR

Byggesett
komplett

1 009 900,-

Montert
elektroklar

1 604 100,-

INTERIØRPAKKER
A Inkludert
B Hvit kr 51 406,-
C Seterbrun kr 59 117,-
C Pluss
EKSTERIØR
Terrasse kr 10 913,-
Bjelkelag
BYGGESETT KOMPLETT
Utvendige og innvendig leveranse for støpt plate. I tillegg til byggesett råbygg er også innvendige materialer inkludert i henhold til vår standard leveransebeskrivelse. Terrasse, kjøkken- og baderomsinnredning, gulv i hovedplan og ildsted er ikke inkludert i standard leveranse.

MONTERT ELEKTROKLAR
Ved elektroklar hytte leveres byggesettet ferdig montert utvendig. Innvendig er hyttas tak og yttervegger isolert. Reisverk for innvendige vegger er satt opp og bjelkelag for hems er montert. Hytta er klar for montering av skjult anlegg for rørlegger og elektriker.

Hytter over 70 m2 er i tillegg plastet og innlektet. Pipe og ildsted monteres av kunde. Lokale avvik på monteringspris vil forekomme.

Komplett leveransebeskrivelse.

NØKKELFERDIG

Innflyttingsklar
hytte

2 216 500,-

INTERIØRPAKKER
A Inkludert
B Hvit kr 51 406,-
C Seterbrun kr 59 117,-
C Pluss
EKSTERIØR
Terrasse kr 10 913,-
Bjelkelag
BUDSJETTPRIS NØKKELFERDIG
Pris er fra ferdig fundament, klargjort av kunde. Hytta leveres ferdig inkl. rør og elektro, peisovn med stålpipe, parkettgulv i hovedplan, parkett i gang med gulvvarme, flislagt gulv med varme på bad, baderomsinnredning og kjøkkeninnredning. Hjelp til byggesøknad og ferdigattest er inkludert. Utvendig trapper, terrasse og hvitevarer er ikke inkludert, men kan leveres og monteres på forespørsel.

Montasjepris er beregnet som montering av standard byggesett og vil variere noe avhengig av valg av innredning, tilleggsleveranse eller andre spesialløsninger.
Ta kontakt for nøyaktig monteringspris. Lokale avvik vil forekomme.

Komplett leveransebeskrivelse.

…..Andre har også sett på disse hyttene

Dine data er trygge hos Ranahytta. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Jeg forstår