Project Description

BRA 60,9 m2  –  2 soverom

Reine

Reine er ei trendy funkishytte som oppfyller dagens krav til komfort. Med sitt stilrene og stramme design tiltaler den mange. Store glassfasader åpner hytta for omgivelsene utenfor og bidrar til å slippe naturen inn. Soverom og bad er plassert i en egen hyttekropp adskilt fra stuen. Ranahyttas velkjente håndverkstradisjoner og kvalitet er her presentert i en helt ny utførelse.

TEKNISKE MÅL
BRA: 60,9 m2
BYA: 76,6 m2
Grunnflate: 66,7 m2
Hemsareal: 23,1 m2
Terrasse: 28,6 m2
Lengde: 13,6 m
Bredde: 5,2 m
Mønehøyde: 3,6 m
Ant. soverom: 2 stk
Bad: 1 stk
LAST NED PLANTEGNING

RÅBYGG

Byggesett
råbygg

483 250,-

Råbygg
inkl montering

738 250,-

EKSTERIØR
Terrasse kr   13 514,-
Bjelkelag På forespørsel
RÅBYGG
Utvendig leveranse for støpt plate. Dette utgjør veggelement med ferdig innsatte vindu og dører, takkonstruksjon med limtredragere og taksperrer/takstoler, taktekke bestående av underlagspapp og takshingel, samt komplett stålpipe. Andre taktekker, f.eks torv, stål-/tretak kan leveres på forespørsel. Terrasse og innvendige materialer er ikke inkludert. Montert råbygg utgjør utvendig tett bygg, inkl. takrennedeler og underbeslag til pipeferdig montert. Montering forutsetter ferdig støpt betongplate. Pipe og ildsted monteres av kunde. Lokale avvik på monteringspris vil forekomme.

Komplett leveransebeskrivelse.

ELEKTROKLAR

Byggesett
komplett

677 207,-

Montert
elektroklar

1 100 507,-

INTERIØRPAKKER
A Inkludert
B Hvit kr 56 650,-
C Beiset kr 67 980,-
D Beiset Pluss På forespørsel
EKSTERIØR
Terrasse kr   13 514,-
Bjelkelag På forespørsel
BYGGESETT KOMPLETT
Utvendige og innvendig leveranse for støpt plate. I tillegg til byggesett råbygg er også innvendige materialer inkludert i henhold til vår standard leveransebeskrivelse. Terrasse, kjøkken- og baderomsinnredning, gulv i hovedplan og ildsted er ikke inkludert i standard leveranse.

MONTERT ELEKTROKLAR
Ved elektroklar hytte leveres byggesettet ferdig montert utvendig. Innvendig er hyttas tak og yttervegger isolert. Reisverk for innvendige vegger er satt opp og bjelkelag for hems er montert. Hytta er klar for montering av skjult anlegg for rørlegger og elektriker.

Hytter over 70 m2 er i tillegg plastet og innlektet. Pipe og ildsted monteres av kunde. Lokale avvik på monteringspris vil forekomme.

Komplett leveransebeskrivelse.

NØKKELFERDIG

Innflyttingsklar
hytte

1 657 240,-

INTERIØRPAKKER
A Standard Inkludert
B Hvit kr 56 650,-
C Beiset kr 67 980,-
D Beiset Pluss På forespørsel
EKSTERIØR
Terrasse kr  13 514,-
Bjelkelag På forespørsel
BUDSJETTPRIS NØKKELFERDIG
Pris er fra ferdig fundament, klargjort av kunde. Hytta leveres ferdig inkl. rør og elektro, peisovn med stålpipe, parkettgulv i hovedplan, parkett i gang med gulvvarme, flislagt gulv med varme på bad, baderomsinnredning og kjøkkeninnredning. Hjelp til byggesøknad og ferdigattest er inkludert. Utvendig trapper, terrasse og hvitevarer er ikke inkludert, men kan leveres og monteres på forespørsel.

Montasjepris er beregnet som montering av standard byggesett og vil variere noe avhengig av valg av innredning, tilleggsleveranse eller andre spesialløsninger.
Ta kontakt for nøyaktig monteringspris. Lokale avvik vil forekomme.

Komplett leveransebeskrivelse.

Les mer

Eksteriør

Hvilke estetisk uttrykk du ønsker på hyttens utside bestemmes av hvilke valg som blir gjort på eksteriør. Valg av farger som brukes, beis eller maling, vindusstørrelser, sprosseinndeling, og hvordan omramming som brukes. Mulighetene er mange og valget er ditt.
Les mer
Les mer

Interiør

For interiør er valgmulighetene større enn noen gang. Om målet er en unik stil ut fra egne ideer, eller finjustering av noe du har sett. Her har vi satt sammen 4 forskjellige innredningspakker, slik at du skal kunne få ett enklere utgangspunkt for å skape ditt perfekte sted.
Les mer

…..Andre har også sett på disse hyttene

Dine data er trygge hos Ranahytta. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Jeg forstår