Project Description

BRA 121,4 m2  –  4 soverom

TROLL

Tradisjonsrik, storslått og romslig!
Tradisjonsbundet stil og moderne funksjon møtes i en utrolig praktisk hytte. Stram plassering av vinduer gir klare assosiasjoner til hovedhuset på det gamle gårdstunet. Ta med vennegjengen og familien til den gode opplevelsen i fjellheimen. 4 gode soverom og en romslig loftsstue gir deg mye plass.
Troll kan med enkle grep tilpasses kystmiljø. Har du behov for ei mindre hytte i samme stil, se Duva.

TEKNISKE MÅL
BRA: 121,4 m2
BYA: 74,8 m2
Grunnflate: 67,7 m2
Loftsareal: 60,6 m2
Terrasse: 5,4 m2
Lengde: 10,6 m
Bredde: 6,4 m
Mønehøyde: 6,1 m
Ant. soverom: 4 stk
Bad: 2 stk
Last ned PDF plantegning

RÅBYGG

Byggesett
råbygg

843 166,-

Råbygg
inkl montering

1 188 166,-

EKSTERIØR
Terrasse kr 3 797,-
Bjelkelag På forespørsel
RÅBYGG
Utvendig leveranse for støpt plate. Dette utgjør veggelement med ferdig innsatte vindu og dører, takkonstruksjon med limtredragere og taksperrer/takstoler, taktekke bestående av underlagspapp og takshingel, samt komplett stålpipe. Andre taktekker, f.eks torv, stål-/tretak kan leveres på forespørsel. Terrasse og innvendige materialer er ikke inkludert.
Komplett leveransebeskrivelse.

MONTERING
Montert råbygg utgjør utvendig tett bygg, inkl. takrennedeler og underbeslag til pipeferdig montert. Montering forutsetter ferdig støpt betongplate. Pipe og ildsted monteres av kunde. Lokale avvik på monteringspris vil forekomme.
Komplett monteringsbeskrivelse

ELEKTROKLAR

Byggesett
komplett

1 194 097,-

Montert
elektroklar

1 743 655,-

INTERIØRPAKKER
A Standard Inkludert
B Hvit kr 64 470,-
C Beiset kr 77 364,-
D Beiset Pluss På forespørsel
EKSTERIØR
Terrasse kr 3 797,-
Bjelkelag På forespørsel
BYGGESETT KOMPLETT
Utvendige og innvendig leveranse for støpt plate. I tillegg til byggesett råbygg er også innvendige materialer inkludert i henhold til vår standard leveransebeskrivelse. Terrasse, kjøkken- og baderomsinnredning, gulv i hovedplan og ildsted er ikke inkludert i standard leveranse.
Komplett leveransebeskrivelse.

MONTERT ELEKTROKLAR
Ved elektroklar hytte leveres byggesettet ferdig montert utvendig. Innvendig er hyttas tak og yttervegger isolert. Reisverk for innvendige vegger er satt opp og bjelkelag for hems er montert. Hytta er klar for montering av skjult anlegg for rørlegger og elektriker.

Hytter over 70 m2 er i tillegg plastet og innlektet. Pipe og ildsted monteres av kunde. Lokale avvik på monteringspris vil forekomme.
Komplett monteringsanvisning

NØKKELFERDIG

Innflyttingsklar
hytte

2 416 462,-

INTERIØRPAKKER
A Standard Inkludert
B Hvit kr 64 470,-
C Beiset kr 77 364,-
D Beiset Pluss På forespørsel
EKSTERIØR
Terrasse kr 3 797,-
Bjelkelag På forespørsel
ESTIMERT PRIS NØKKELFERDIG
Pris er fra ferdig fundament, klargjort av kunde. Hytta leveres ferdig inkl. rør og elektro, peisovn med stålpipe, parkettgulv i hovedplan, parkett i gang med gulvvarme, flislagt gulv med varme på bad, baderomsinnredning og kjøkkeninnredning. Hjelp til byggesøknad og ferdigattest er inkludert. Utvendig trapper, terrasse og hvitevarer er ikke inkludert, men kan leveres og monteres på forespørsel.
Komplett leveransebeskrivelse.

MONTERING
Montasjepris er beregnet som montering av standard byggesett og vil variere noe avhengig av valg av innredning, tilleggsleveranse eller andre spesialløsninger.
Ta kontakt for nøyaktig monteringspris. Lokale avvik vil forekomme.
Komplett monteringsanvisning

Les mer

Eksteriør

Hvilke estetisk uttrykk du ønsker på hyttens utside bestemmes av hvilke valg som blir gjort på eksteriør. Valg av farger som brukes, beis eller maling, vindusstørrelser, sprosseinndeling, og hvordan omramming som brukes. Mulighetene er mange og valget er ditt.
Les mer
Les mer

Interiør

For interiør er valgmulighetene større enn noen gang. Om målet er en unik stil ut fra egne ideer, eller finjustering av noe du har sett. Her har vi satt sammen 4 forskjellige innredningspakker, slik at du skal kunne få ett enklere utgangspunkt for å skape ditt perfekte sted.
Les mer

…..Andre har også sett på disse hyttene

Dine data er trygge hos Ranahytta. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Jeg forstår