window.dataLayer = window.dataLayer || [];   function gtag(){dataLayer.push(arguments);}   gtag('js', new Date());   gtag('config', 'UA-126705437-1');
Loading...

HVIT PAKKE
Lasert treverk fremhever den vakre trestrukturen samtidig som den hvite overflaten gir veggen en lys og lett atmosfære.

SETERBRUN
Det er godt å komme til ei hytte hvor treverkets struktur spiller og gir en lun og varm atmosfære.

KLIKK HER for å se hele interiørpakken

Med full oversikt over alle våre leverandører, kan du utfolde deg i lekre interiørdetaljer fra A til Å.

FLERE VEIER TIL DRØMMEHYTTA.

For at hytten din skal bli til drømmehytta, har vi satt sammen interiørpakker som du velge fra. Interiørpakkene er satt sammen av kvalitetsvarer fra vår beste leverandører og til svært gode priser.

Interiørpakke A er ubehandlet furu og er standard i byggesettene. Interiørpakke B består av hvitlasert panel og Interiørpakke C og D er satt sammen med Seterbrun panel. Seterbrun er harmonisk og gir en rolig atmosfære i hytta. Den er perfekt tilpasset vårt hyttekonsept og gir stor fleksibilitet i forhold til øvrig innredning.

Lag din egen interiørpakke!  Ønsker du å komplettere med andre produkter, eller plukke fritt fra andre leverandører og lage din egen pakke, setter vi gjerne ønskene dine i system og inkluderer det i leveransen.

Vi hjelper deg å finne interiør og designelement som vil gjøre din hytte til ditt personlige ”smykke”. Naturlige materialer med naturlig struktur er vakkert og gir hytta god atmosfære. Vær gjerne litt utradisjonell og sett sammen elementer slik du selv ønsker.

Det er mye å velge i. Kontakt en av våre selgere som vil gi deg full oversikt på alle våre leverandører

KREATIV STYLING

Mangler du den gode ideen som gjør hytta di perfekt?
Vi har gitt visningshytta på Hellerud et skikkelig ansiktsløft.

Vår stylist har vært kreativ og lagt mye omtanke i hvordan vi vil ha det på hytta. Se hvordan en proff gjør det og hent litt inspirasjon. Å plukke litt her og litt der er en god strategi når du vil gjøre hytta personlig.

Sjansen for et godt resultat som både du og familien vil trives med er større når du velger kvalitet. Vi gir deg full oversikt over alle våre leverandører på alt du trenger til hytta.

DELIKAT DESIGN I GANGEN

Ei matte som ligger stødig og effektivt samler skitt og søle, sørger også for å bevare gulvet i tillegg til å gjøre gangen triveligere.

Et vakkert design som høyner opplevelsen på hytta. Vi har valgt HEYMAT som matteleverandør fordi de har et lekkert design og ikke minst god miljøprofil. På visningshytta har vi bl.a. valgt Blåne Fall, ei matte som henter sin fargepalett fra fjell i høstsol.

Se mer på heymat.no

KOSELIG MED HEMS

Vi får ofte spørsmål om hems og mange har fokus på hvilken hemsløsning vi kan levere til våre hytter. For noen er dette avgjørende for hyttevalget. Dette er plassen barna elsker eller hvor du kan se yndlingsprogrammet ditt uten at du forstyrrer de andre.

Hvor høyt er det under taket? Avgjørende for takhøyden er hvilken takvinkel hytta har. Noen hytter har takstol med knevegger, mens noen har høy takvinkel, og da får du god takhøyde på hemsen og står friere til å innrede slik du vil. Noen hytter er designet for å ligge lavt i terrenget og da blir det ikke så mye takhøyde  på hemsen. Våre hytteselgere har stor erfaring og kan lett avdekke ditt behov og gjøre det lett for deg å velge den rette hyttemodellen.

Dine data er trygge hos Ranahytta. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Jeg forstår