Loading...

HVIT INTERIØRPAKKE
Hytter med hvitlaset panel er tidløst og harmoniserer lett med de fleste andre farger og inspirerer til et uttall innredningsmuligheter. Velg hvitlasert treverk når du ønsker en lys og lett atmosfære.

BEISET INTERIØRPAKKE
Det er godt å komme til ei hytte hvor treverkets struktur og farge spiller på lag med resten av interiøret og gir en lun og varm atmosfære.

KLIKK HER for å se alle interiørpakkene

Vil du bestemme alle detaljene selv, kan du velge fritt i et stort utvalg av lekre interiørprodukter. Vi gir deg full oversikt i vårt store nettverk av leverandører.

FLERE VEIER TIL DRØMMEHYTTA.

For at hytten din skal bli til drømmehytta, har vi satt sammen flotte interiørpakker. Interiørpakkene er satt sammen av kvalitetsvarer fra vår beste leverandører og til svært gode priser.

Interiørpakke A er ubehandlet furu og er standard i byggesettene. Interiørpakke B består av hvitlasert panel og Interiørpakke C og D er satt sammen med beiset panel i fargene seterbrun, skigardsgrå og drivved. Beiset panel er harmonisk og gir en rolig atmosfære i hytta.

Lag din egen interiørpakke!  Ønsker du å komplettere med andre produkter, eller plukke fritt fra andre leverandører og lage din egen pakke, setter vi gjerne ønskene dine i system og inkluderer det i leveransen.

Vi hjelper deg å finne interiør og designelement som vil gjøre din hytte til ditt personlige ”smykke”. Naturlige materialer med naturlig struktur er vakkert og gir hytta god atmosfære. Vær gjerne litt utradisjonell og sett sammen elementer slik du selv ønsker.

Det er mye å velge i. Kontakt en av våre selgere som vil gi deg full oversikt over alle våre leverandører

HYTTA SPEILER FAMILIEBEHOVET

Med utgangspunkt i hyttemodellen Sjusjøen tok Thomas og Lise kontakt med Ranahytta, som selvfølgelig kunne levere til Sverige.

Vi dro til Ranahytta og spurte om de kunne tilpasse våre ønsker og planløsning inn i Sjusjøen, og det var veldig positivt – det var «Ja» med en gang. Og da var vi igang.

Les mer om Lise og Thomas..

KOSELIG MED HEMS

Vi får ofte spørsmål om hems og mange har fokus på hvilken hemsløsning vi kan levere til våre hytter. For noen er dette avgjørende for hyttevalget. Dette er plassen barna elsker eller hvor du kan se yndlingsprogrammet ditt uten at du forstyrrer de andre.

Hvor høyt er det under taket? Avgjørende for takhøyden er hvilken takvinkel hytta har. Noen hytter har takstol med knevegger, mens noen har høy takvinkel, og da får du god takhøyde på hemsen og står friere til å innrede slik du vil. Noen hytter er designet for å ligge lavt i terrenget og da blir det ikke så mye takhøyde  på hemsen. Våre hytteselgere har stor erfaring og kan lett avdekke ditt behov og gjøre det lett for deg å velge den rette hyttemodellen.

UTRADISJONELL INNREDNING

Hytta kan være stedet for dine kreative evner som interiørarkitekt. Det er ikke lenger selvsagt at hytta bør ha trepanel på veggene. Sortmalte vegger og lyst treverk i kombinasjon – kompromissløst og stilig!

Les mer om Trine og Steins hytteprosjekt her.

KREATIV STYLING

Mangler du den gode ideen som gjør din hytte perfekt?
Vi har gitt visningshytta på Hellerud et skikkelig ansiktsløft.

Vår stylist har vært kreativ og lagt mye omtanke i hvordan vi vil ha det på hytta. Se hvordan en proff gjør det og hent litt inspirasjon. Å plukke litt her og litt der er en god strategi når du vil gjøre hytta personlig.

Sjansen for et godt resultat som både du og familien vil trives med er større når du velger kvalitet. Vi gir deg full oversikt over alle våre leverandører på alt du trenger til hytta.

DELIKAT DESIGN I GANGEN

Ei matte som ligger stødig og effektivt samler skitt og søle, sørger også for å bevare gulvet i tillegg til å gjøre gangen triveligere.

Et vakkert design som høyner opplevelsen på hytta. Vi har valgt HEYMAT som matteleverandør fordi de har et lekkert design og ikke minst god miljøprofil. På visningshytta har vi bl.a. valgt Blåne Fall, ei matte som henter sin fargepalett fra fjell i høstsol.

Se mer på heymat.no

Dine data er trygge hos Ranahytta. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Jeg forstår