INSPIRASJON

LEKKERT PÅ KJØKKENET

Kjøkkenet er blitt et av de viktigste arealene på hytta. Her bruker vi masse tid og kjøkkenet er nærmest begrepet for hyttekos. Bli inspirert av bilder vi har fått fra hyttene til noen av våre hyttekunder.

Les mer om kjøkkenløsninger HER.

KOS PÅ UTEPLASSEN

Sommeren er tiden da uteplassen blir samlingspunktet.
La deg inspirere av hvordan noen av våre hyttevenner har stylet uteplassene sine. Tips til deg som skal velge hyttemodell, – se hvordan Ranahytta modellene har lune kroker og takutspring som skjermer for vær og vind.

Les mer om uteplassen HER.

HYTTA SPEILER FAMILIEBEHOVET

Med utgangspunkt i hyttemodellen Sjusjøen tok Thomas og Lise kontakt med Ranahytta, som selvfølgelig kunne levere til Sverige.

Vi dro til Ranahytta og spurte om de kunne tilpasse våre ønsker og planløsning inn i Sjusjøen, og det var veldig positivt – det var «Ja» med en gang. Og da var vi igang.

Les mer om Lise og Thomas..

KOSELIG MED HEMS

Vi får ofte spørsmål om hems og mange har fokus på hvilken hemsløsning vi kan levere til våre hytter. For noen er dette avgjørende for hyttevalget. Dette er plassen barna elsker eller hvor du kan se yndlingsprogrammet ditt uten at du forstyrrer de andre.

Hvor høyt er det under taket? Avgjørende for takhøyden er hvilken takvinkel hytta har. Noen hytter har takstol med knevegger, mens noen har høy takvinkel, og da får du god takhøyde på hemsen og står friere til å innrede slik du vil. Noen hytter er designet for å ligge lavt i terrenget og da blir det ikke så mye takhøyde  på hemsen. Våre hytteselgere har stor erfaring og kan lett avdekke ditt behov og gjøre det lett for deg å velge den rette hyttemodellen.

Les mer om hems HER.

UTRADISJONELL INNREDNING

Hytta kan være stedet for dine kreative evner som interiørarkitekt. Det er ikke lenger selvsagt at hytta bør ha trepanel på veggene. Sortmalte vegger og lyst treverk i kombinasjon – kompromissløst og stilig!

Les mer om Trine og Steins hytteprosjekt her.

KREATIV INTERIØRDESIGN

Mangler du den gode ideen som gjør din hytte perfekt?
Vi har gitt visningshytta på Hellerud et skikkelig ansiktsløft.

Vår stylist har vært kreativ og lagt mye omtanke i hvordan vi vil ha det på hytta. Se hvordan en proff gjør det og hent litt inspirasjon. Å plukke litt her og litt der er en god strategi når du vil gjøre hytta personlig.

Sjansen for et godt resultat som både du og familien vil trives med er større når du velger kvalitet. Vi gir deg full oversikt over alle våre leverandører på alt du trenger til hytta.

DELIKAT DESIGN I GANGEN

Ei matte som ligger stødig og effektivt samler skitt og søle, sørger også for å bevare gulvet i tillegg til å gjøre gangen triveligere.

Et vakkert design som høyner opplevelsen på hytta. Vi har valgt HEYMAT som matteleverandør fordi de har et lekkert design og ikke minst god miljøprofil. På visningshytta har vi bl.a. valgt Blåne Fall, ei matte som henter sin fargepalett fra fjell i høstsol.

Se mer på heymat.no

BÅDE PLANLA OG BYGDE HYTTA SELV

Familien valgte å være selvbyggere. Det tar litt mer tid, men beskrives som spennende, morsomt, lærerikt, og ikke minst – masse penger spart!

Les mer om Vera og Anders her!