KLIKK på tomtekartet og last ned skisse som viser tomteplassering og plantegning

Eksklusiv Mosvatn hytte i Varden Alpin 1 kommer for salg.

Hyttemodell Mosvatn er under oppføring i Varden Alpin 1. Hytta oppføres på usjenert utsiktstomt, med flott utsikt mot Kvitfjell Vest, Svinslåa og Segelstadseterkampen. Tomtene ligger 780-830 meter over havet i svært snøsikre omgivelser.

Hyttemodellen Mosvatn har en god planløsning og godt med rom til hele familien. Hytta har 8 soveplasser fordelt på 4 soverom. 2 bad i 1. etg, med påkostet innredning, hvor det ene er tilknyttet badstue. Hytta leveres med carport og parkeringplass på gårdsplass.
Ranahytta, modell Mosvatn, bygd av norsk trevirke og materialer av høyeste kvalitet, leveres nøkkelferdig på selveiende tomt.

Varden Alpin er det perfekte stedet for deg som ønsker å bo tett på bakkene. Her får du de råeste alpinanlegg og Norges flotteste turterreng rett utenfor hyttedøra.
Det er kort avstand til løypene som forbinder Kvitfjell med Skeikampen i sør, og Skardbua i vest.

KOMMER FOR SALG – PLANLAGT FERDIGSTILT FØR PÅSKEN 2021 – KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON

Ranahytta AS
75 12 88 44/47 46 23 77
eller epost ho@ranahytta.no

Last ned prospekt HER

Mye mer enn verdens beste skibakker

Bakker for verdenseliten og bakker for nybegynnere i en unik atmosfære for hygge og kos. På fjellet i Gudbrandsdalen ligger snøen trygt.
Kvitfjell alpinanlegg er blant de første skistedene som åpner hvert år, og blant de siste som stenger.
Kvitfjell er kjent for de grønne, brede bakkene hvor barn og nybegynnere kan boltre seg, men også de svarte løypene med olympisk standard.

For hele familien

På begge sider av fjellet finnes barneområder, med bakker og heiser godt tilrettelagt for barnas beste skiopplevelse. Prøv løypene der barna svinger mellom myke figurer, eller lek i skogsløyper, ta båndheisen, eller bli en del av Junior skipatruljen.

Kids Skitorget er vårt familieområde på Kvitfjell vest. Her finnes en 80 meter lang båndheis for de minste, et barneskitrekk, Kids-parken, kids world cup, barneskicross og nye grillhytter.

Når barneområdene ikke lenger byr på store nok utfordringer finnes det parkområder med hopp og rails i alle former, størrelser og vanskelighetsgrader. Kvitfjells parkområder er dessuten kjent for å være spennende og lekne.

Pust ut

Kvitfjell er et sted for nytelse og avkobling.
Sammen med familien, samlet rundt bordet til det gode måltidet, foran peisen etter en dag i bakkene kan ikke verdsettes høyt nok. Ønsker du å komme litt ut blandt folk er det mange servicesteder på begge sider av fjellet. Kvitfjell har en unik atmosfære, som blander det beste av skikjøring med det fremste av kos og hygge.