NORGES KOSELIGSTE HYTTEGREND?

Frosta hageby, omgitt av historisk grunn må simpelthen være det koseligste hyttefeltet i landet.
Med en velbegrunnet ide om at folk liker å dyrke og fangste selv, har Grete og Jan Kjørstad etablert Frosta Hageby ved Trondheimsfjorden, på tuftene av tidligere gartnerivirksomhet.

De tidligere gartnerne har i samarbeid med Tommy Ulriksen i Ranahytta levert og satt opp hyttemodellen Frosta, en hyttemodell som ble spesialdesignet for feltet.

Frosta er en hytte med BRA på 44,2 m2 og et hemsareal på 24,7 m2. Hytten har 2 soverom, bad og gang i tillegg til koselig kjøkken stueløsning.

Les mer om hyttemodellen Frosta HER

Hyttegrenda utvides nå med flere tomter og med Ranahyttamodllen Panorana 1A . Se finnannonse HER
Kun 3 igjen!

Her kan hytteeierne i tillegg til egen hage, dyrke bær og frukt på felles plantefelt litt i utkanten av hyttegrenden. Her groer alt fra søte stikkelsbær til moreller. Noen har tilogmed en druestokk som trives godt. I ett av drivhusene som sto igjen etter gartneriet dyrkes det med stor iver. Det mangler ikke på entusiasme, noe de kan takke Grete og Jan for. «Legges det tilrette for at hyttefolket kan få dyrke og høste, vil interessen komme av seg selv», er de begge enige i.
Dette har hyttefolket benyttet godt, det spirer og gror i alle krinker og kroker.

Det  er ingenting å si på variasjonen i vekstene som en finner i hagene. Ikke nok med at det dyrkes blomster i fantastiske farger, det gror et godt utvalg i krydder i vekstkassene.

Liker du båtlivet godt, får du i pose og sekk. Med nærhet til Trondheimsfjorden har Grete og Jan har også lagd tilrette for de som liker båtlivet og å fiske. Her er det rigget med plass for båt og plass for å ta rede på fangsten.

Et av mantraene til Grete og Jan er at alle fasilitetene skal være åpne hele tiden. Felles areal og rom er alltid åpne. Her er også innredet et koselig naust for de som vil samle familie og venner til grilling og fest.

Trondheimsfjorden, Norges tredje lengste fjord er kjent for godt fiske, både fra land og fra båt. Fra feltet er det kun få meter ned til matfatet.

NYE HYTTER LEGGES UT FOR SALG.

Hyttefeltet ble raskt utsolgt, men vi kan nå
bekrefte at det planlegges for seks nye hytter av typen Panorana 1a fra Ranahytta. Vi spår at disse vil bli etterrtraktet og er du interessert gjelder det å sette seg opp på listen snarest.

Panorana 1a er en større hytte med plass til hele familien og litt til. Denne hytta har en BRA på 47,1 m2. Panorana 1a er nesten 1 m høyere og dermed mer plass på hemsen. I tillegg til de 2 soverommene nede er det to soveplasser og plass til ei koselig loftstue oppe.

Les mer om Panorana 1a HER.