LEDIGE HYTTETOMTER I TOMSVIKA -EN PERLE PÅ HELGELANDSKYSTEN

Hytte i Tomsvika på Helgelandskysten er perfekt for deg som liker nærhet til havet. Tomma har en spennende skjærgård, med lune viker, et fantastisk område for aktiviteter på «Verdens vakreste kystlinje». Her har mange funnet seg til rette og nyter hyttelivet.
På Tomma får du flotte områder for utflukter, både med båt, på sykkel eller til fots. Det er også blitt et populært utfartsområde for kajakkturer.

PROSJEKTERT HYTTE I TOMSVIKA FOR SALG – SOLGT!

Det er kun 3 hyttetomter igjen i Tomsvika og nå er sjansen til å få oppfylt hyttedrømmen ett steg nærmer.
Vi prosjekterer den første hytta nå på tomt H12 som vist på tomtekartet nedenfor, med byggestart umiddelbart etter signert kontrakt.
Ranahytta modell «Leka» er en flott hytte med 62,5 kvm BRA, med 2 soverom nede og godt med soveplasser på hemsrom. En koselig loftsstue med store vindu gir en fantastisk utsikt langt utover Helgelandskysten. Skjermet inngangsparti med romslig vindfang og innvendig bod på tilsammen 10 kvm. Hytta leveres enten nøkkkelferdig, utstyrt med smakfull innredning fra våre kvalitetsleverandører eller som elektroklar hvor du bidrar med egeninnsats. Hyttas planløsning er perfekt tilpasset et komfortabelt hytteliv.

Pris fra kr  1 690 000,- inkl mva (montert elektroklar hytte)
Les mer om leveranseomfang i prospekt nedenfor.

Helgelandskystens beste sted for det gode hytteliv, venter på deg!

KLIKK HER FOR Å KONTAKTE OSS

Last ned PDF prospekt HER

Klikk på kartet for detaljert visning

Last ned PDF-prisliste på ledige tomter

TOMSVIKA HAR MYE Å BY PÅ

Med hytte i skjærgården på Helgelandskysten kan du virkeliggjøre hyttedrømmen og gleden ved alt du ser for deg av aktiviteter på kysten. For både barn og voksne er det spennende å utforske hva som finnes i sjøkanten, og med båt kommer du deg ut til enestående fiskeplasser og flotte holmer og viker med kritthvite strender. I tillegg til unike opplevelser, er det gode muligheter for å fangste delikatesser opp av sjøen du ikke finner i butikken.
Tommas høyeste fjelltopp, Tomskjevlen rager 922 m.o.h. Om du ikke tar den utfordringen, er det store områder med flott turterreng for både deg som ønsker utfordringer og til lett turterreng for de fleste. Øya har veiforbindelse til det meste av Tomma, men en del er uten og her er det vill og uberørt natur. Tomma er et sted du å like!