KAMPANJEMODELL 1

Nå er det både enkelt og rimelig å oppnå hyttedrømmen. Komplett hytteopplevelse på 57,6 m2 grunnflate. Moderne utforming, rene linjer, masse sengeplasser.
Enkelt fortalt – en hytte for hele folket.

Kampanjepris fra kr 379 000,-

KLIKK HER og les mer

KAMPANJEMODELL 2

En del større – mer kjøkken og stue – ekstra stort takoverbygg. Kampanjemodell 2 har store vindusflater som gir ekstra god utsikt.
Ganske enkelt, veldig mye hytte for pengene.

Kampanjepris fra kr 469 000,-

KLIKK HER og les mer

VÅRT BESTE HYTTETILBUD – SELVBYGGERENS FØRSTEVALG.

Ranahytta lanserer to nye kampanjemodeller hvor kvalitet og økonomi er i fokus. Begge hyttene har Ranahyttas velkjente elementsystem som standard. Dette gjør byggene svært velegnet for deg som ønsker å gjøre stor selvbyggerinnsats og spare mye penger.

Byggene har fokus på enkle linjer, effektiv plassutnyttelse, lys og godt med soveplasser. Når dette toppes med rimelige byggesett av god kvalitet så skulle mye være på plass for et vellykket hytteprosjekt.

Våre byggesett som leveres som småelement er enkle å montere for folk flest. Byggesettet har høy ferdigstillelse, noe som gjør våre hytter til det foretrukne valg for selvbyggeren.  Byggesettet består av veggelementer hvor dører og vinduer er ferdig innsatt, og tak med ferdige takstoler. Ranahytta har lange tradisjoner med å bistå selvbyggere. Prosjektering, tegninger og detaljerte monteringsbeskrivelser følger byggesettet. Vi er tilgjengelige på telefon for å besvare dine spørsmål hele veien fram til ferdig innflytningsklar hytte.

Ikke alle føler seg komfortable med å snekre selv og vil heller overlate deler eller alt til oss eller til et lokalt snekkerlag. Ranahytta har flere alternativ for montasje, alt fra montert råbygg til nøkkelferdig hytte. Kontakt en av Ranahyttas dyktige selgere slik at du får vite mer om hva vi kan tilby.

Dine data er trygge hos Ranahytta. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Jeg forstår